2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-08 10:37:29
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 31 fõt állítottak elõ, közülük 5 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 1 halálos kimenetelû balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 47 éves nõ ellen. A helyi lakost a járõrök 2014. január 7-én 13 óra 35 perc körüli idõben a Nagyerdõn érték tetten, miközben tiltott helyen, szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A rendõrök a szabálysértõt elfogták, a kapitányságra elõállították és meghallgatását követõen õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A debreceni járõrök 2014. január 7-én 14 óra 45 perckor az egyik helyi nagyáruházban elfogtak egy 19 éves hajdúböszörményi férfit, akit a biztonsági õr ért tetten, amint az üzletben mûszaki cikket rejtett zsebébe, majd fizetés nélkül távozott az üzletbõl. A rendõrök a helyi lakost elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették. Az eljárás alá vont férfi a tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé áll.

Egy debreceni férfit 2014. január 7-én 16 óra 30 perc körüli idõben egy másik helyi áruházban értek tetten lopáson. A 23 éves szabálysértõ szeszes italt rejtett ruházatába, majd a termékkel fizetés nélkül távozott a boltból, azonban a biztonsági õr a rendõrök kiérkezéséig visszatartotta a tolvajt. A járõrök tulajdon ellen szabálysértés – lopás – elkövetése miatt elõállították a kapitányságra és meghallgatását kõvetõen õrizetbe vették a férfit, aki 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!