2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Több helyen szólal meg a Kossuth és Dankó RádióForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-01-08 11:37:21
Új frekvenciákkal, az eddiginél még nagyobb területen érhetõ el 2014. január 2-ától a Kossuth és Dankó Rádió.

Több hallgatóhoz, jobb minõségben jutnak el csütörtöktõl a Kossuth és Dankó Rádió adásai, miután délelõtt az egész ország területén megtörténtek a közszolgálati rádióadókat érintõ áthangolások - közölte Zsuppán Attila, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatóságának osztályvezetõje és Lencsó Rita, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) sajtófõnöke az MTI-vel.

Mint írták, a közszolgálat rendelkezésére bocsátott új adóhálózat és a frekvenciacserék miatt a közszolgálati fõadó ezentúl az ország területének 88 százalékán elérhetõ, a Dankó Rádió pedig 84 százalékos területi lefedettséget ért el. A vételminõség-javítás következtében a két rádió adásai az autóban rádiózók számára is folyamatosan elérhetõk.

Az új vételkörzetekrõl a hallgatók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján található frekvenciakeresõ program segítségével tájékozódhatnak, vagy munkanapokon hívhatják a hatóság információs vonalát a 06-1-468-0673-as telefonszámon. Emellett az MTVA Közönségszolgálata is várja a telefonokat a 06-1-759-5050-es telefonszámon, és a www.mtva.hu/vetel oldalon is találnak az érdeklõdõk információkat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!