2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Vádemelési javaslat a graffitisek ellenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-14 15:28:28
Címkék: Bihari hírek
Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolnak a debreceni rendõrök a falfirkálókkal szemben.

A nyomozás adatai szerint két férfi 2013. július 4-én 2 óra körüli idõben a debreceni Sinai Miklós utcán található általános iskola betonkerítését festékszóróval összefirkálta. Az utcában járõrözõ egyenruhások felfigyeltek a gyanúsan viselkedõ rongálókra, akik a rendõrautó láttán el akartak menni a helyszínrõl. A rendõrök intézkedés alá vonták a helyi lakosokat, akiknél a csomagátvizsgálás során elõkerült két doboz festékszóró spay. A járõrök elfogták és a kapitányságra elõállították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves D. Ákost és a 24 éves Sz. Józsefet, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság a velük szemben rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértõ bevonásával – folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!