2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Rendõrkézen a rablókForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-01-14 15:42:26
Címkék: Bihari hírek
A járõrök elfogták azt a két fiatal fiút, akik Debrecenben rabolták ki áldozatukat.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 13-án 22 óra 13 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját egy helyi lakos telefonon értesítette arról, hogy Debrecenben a Piac utca és Barna utca sarkán két ismeretlen férfi bántalmazta és elvették a készpénzét, majd a zsákmánnyal elmenekültek.

A bejelentést követõen a helyszínre irányított rendõrök megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást a két támadó azonosítása és felkutatása érdekében. Az egyenruhások az egyik rablót 15 percen belül kézre kerítették a debreceni Külsõvártéren található autóbusz-állomáson, míg társát rövid idõn belül a Piac utcán fogták el.

A 20 éves R. Attilát és 17 éves fiatalkorú társát a járõrök elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették õket és elõterjesztést tesznek elõzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendõrkapitányság a hajdúhadházi és a sárándi lakos ellen rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!