2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Aki adja, kapja – retro véradás KomádibanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-16 16:37:55
A donorok kalória- és folyadékpótlásáról a 70-es, 80-as évek szokásait megidézve gondoskodnak a szervezõk a településen, amelynek lakói kimagasló arányban járnak vért adni.

Kolbásszal, mustárral, kenyérrel és finomságokkal várják a donorokat Komádiban január 21-én 9.00 és 14.00 óra között a Közösségi Házban (Fõ utca 7.), a Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezetének véradásán.

A retro véradónap már-már hagyomány a településen, amely élen jár a társadalmi felelõsségvállalás e formájában, hiszen 18-65 év közötti lakói magas arányban jelentkeznek a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradásaira.


Ízletes falatok

A szervezõk kérik a donorokat, hogy személyigazolványukat, lakcím- és TAJ-kártyájukat feltétlenül hozzák magukkal, és hogy véradás elõtt a napszaknak megfelelõen étkezzenek és bõségesen fogyasszanak folyadékot. A véradás utáni kalória- és folyadékpótlásról – a 70-es, 80-as évek hagyományait megidézve – a Vöröskereszt gondoskodik, és természetesen azok, akik az ételt-italt adományozták. Természetesen a véradás után ezúttal is megkapják az 500 forintos étkezési utalványt a donorok.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!