2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Rabolni akartak, elfogták õketForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-18 11:55:29
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt az öt férfit, akik Hajdúnánáson ki akarták rabolni a sértettet. A bíróság elrendelte a gyanúsítottak elõzetes letartóztatását.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 15-én 15 óra 30 perc körüli idõben öt férfi egy személygépjármûvel megjelent a sértett családi háza elõtt, amelynek a kerti kapuját és a bejárati ajtaját berúgták, majd az otthon tartózkodó férfit bántalmazták és az értékeit követelték. Az egyik tettes még a szobában található kandallót is el akarta tulajdonítani.

Az áldozat élettársa az esetrõl telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök elfogták és a kapitányságra elõállították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúdorogi, hajdúhadházi és hajdúböszörményi lakosokat. A nyomozók a 38 éves L. Mihályt, a 42 éves L. Gyulát, a 35 éves L. Róbertet, a 32 éves V. Gábort és a 45 éves B. Sándort gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. január 17-én elrendelt.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottak ellen magánlaksértés bûntett és rablás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!