2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Így találták meg a japán világutazó bringájátForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-01-26 19:01:11
Címkék: Bihari hírek
A biciklire egy 17. kerületi piacon bukkantak rá a rendõrök, az árus 20 ezer forintért akarta eladni.

A japán világjáró öt éve van úton a világ körül, január közepén érkezett Budapestre, és kerékpárját rögtön az elsõ éjszaka lopták el. Elhatározta, hogy biciklije nélkül nem hagyja el az országot. A keresésben sokan támogatták, az M1 Ma Reggel címû mûsora is beszámolt a lopásról, és volt, aki önként vállalta, figyeli a használtkerékpár-eladásokat.

A világutazó a Fejér megyei rendõrség bikesafe.hu internetes oldalára is regisztrálta eltûnt biciklijét, ide érkezett a bejelentés. Neubauer Tamás, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnmegelõzési osztályvezetõje a Híradónak elmondta, szombat reggel kilenc órakor az oldal központi telefonszámán egy budapesti állampolgár jelezte, van információja a kerékpárral kapcsolatban. A rendõrség végül a 17. kerületi Bakancsos piacon talált rá az ellopott biciklire. Az árus 20 ezer forintért akarta eladni.

A japán férfiben a történtek miatt nincs harag, nagyon örül, hogy meglett a kerékpár. Mint mondta, elõször azt gondolta, nem kellett volna idejönnie, de miután elhatározta, nem adja fel, és megtalálja a biciklijét, olyan sok mindenkitõl kapott segítséget, hogy végül jó élménnyé vált számára az itt tartózkodás. Yoshihiro Shimada most nyugodt körülmények között szeretné eltölteni azt az elõre betervezett egy hetet. Az elmúlt napok havazásai miatt úgy döntött, hogy repülõvel megy tovább Egyiptomba, ahol újra nyeregbe pattan, és Ázsián keresztül teker el Koreáig.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!