2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Vádemelési javaslatForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-26 19:08:05
Címkék: Bihari hírek
A nyomozók vádemelést javasolnak azokkal a fiatal fiúkkal szemben, akik áldozatukat a debreceni Petõfi téren fosztották ki.

A nyomozás adatai szerint 2013. augusztus 8-án 0 óra 20 perc körüli idõben a debreceni Petõfi téren elaludt egy 64 éves dabasi férfi. Ezt látta három fiú, akik odamentek hozzá, a zsebeit átkutatták és a készpénzét eltulajdonították tõle, valamint a cipõjét is lehúzták a lábáról. Az esetrõl egy a közelben tartózkodó állampolgár értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A helyszínre irányított járõrök a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat rövid idõn belül a tér közelében, illetve a Mikepércsi úti felüljárónál elfogták és a kapitányságra elõállították. A nyomozók a két 17 éves fiatalkorút, valamint 15 éves társukat gyanúsítottként kihallgatták, õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat, melyet a Debreceni Járásbíróság az egyik 17 éves terhelttel és a 15 éves társával szemben 2013. augusztus 10-én elrendelt.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakosokkal szemben kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!