2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Meztelenre vetkõztették és megverték idõs férfit Hajdú-BiharbanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-06 17:06:33
Az általa csak látásból ismert fiatalok beültették az autójukba, elvitték a csónakázó tó közelébe, ott levetkõztették, bántalmazták.

Egy meztelenre vetkõztetett, bántalmazott hajléktalan férfit találtak 2009. augusztus 3-án hajnalban, Berettyóújfaluban a Népliget utcán a csónakázó tó közelében - tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálata.


A férfit kórházba szállították, sérülése nyolc napon túl gyógyuló.

Sérüléseinek ellátást követõen a bántalmazott ember elmondta, hogy elõzõ este általa csak látásból ismert fiatalok hajtottak oda hozzá gépkocsival, majd beültették az autóba, elvitték a csónakázó tó közelébe, ott levetkõztették, bántalmazták. A sértett személyleírást adott támadóiról. A berettyóújfalui rendõrkapitányság nyomozói már aznap délután gyanúsítottként hallgatták ki azt a két berettyóújfalui fiatalt, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bûncselekmény elkövetésével. Ellenük súlyos testi sértés bûntett valamint személyi szabadság megsértése bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárás tovább folytatódik. Egyiküket (17 éves) õrizetbe vették, a  mai napon a bíróság elõzetes letartóztatásba helyezte. 16 éves társa szabadlábon védekezhet. A 17 éves gyanúsított ellen jelenleg is több eljárás van folyamatban lopás, garázdaság és súlyos testi sértés miatt.

A férfit nem azért bántalmazták, mert hajléktalan, hanem azért, mert elõzõleg, lopott terményt ajánlott megvételre a fiataloknak, de az üzlet nem jött létre, ezért verték meg.

Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálat

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!