2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hogyan lehet lapos hasad?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-11 15:34:15
Tudd meg, hogy szabadulhatsz meg könnyedén az úszógumitól!

Szabadulj meg a pocaktól! - Hogyan lehet tökéletes, lapos hasad?
A legkitartóbb diéta ellenére is kritikus zóna a pocakod? Tudd meg, hogy szabadulhatsz meg könnyedén az úszógumitól!

 

A has környéke nemcsak azoknak a férfiaknak jelent problémát, akik szorosabb barátságba kerültek bizonyos hideg, habos itallal - a pocak a nõk számára is az egyik legkényesebb terület, legtöbbször ugyanis itt látszik meg elõször a helytelen táplálkozásból fakadó súlytöbblet, illetve szülés után is innen a legnehezebb ledolgozni a felesleget. Szerencsére azonban a szigorú diéták mellett jó pár olyan gyakorlat létezik, mely kifejezetten akkor segíthet, ha feszes, formás és lapos hasra vágysz. Összegyûjtöttük a legjobbakat!

A gyakorlatok legnagyobb elõnye, hogy mindenfajta különösebb megterhelés, izzadás, extrém körülmény vagy segédeszköz nélkül, otthon is kényelmesen elvégezheted õket.

Nem tartalmaznak hirtelen és megerõltetõ mozdulatokat, így akkor is bátran belevághatsz, ha teljesen kezdõnek számítasz, rég mozogtál már, vagy korodból kifolyólag, illetve kismamaként kímélni szeretnéd magad. A gyakorlatok amellett, hogy formálják alakod, fiatalosan és rugalmasan tartják a törzs izmait, ízületeit, segítve ezzel a helyes testtartást, valamint az izmok szimmetrikus fejlõdését, ami hozzájárul ahhoz, hogy elkerüld, illetve kezeld a derék- és gerincbántalmakat.

 

A cikk a www.femina.hu oldalon folytatódik »

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!