2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-20 09:05:36
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 46 személyt állítottak elõ, ebbõl 18 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség és könnyû testi sértés vétség elkövetése miatt indított eljárást egy 53 éves férfi ellen, aki 2014. február 18-án 12 óra 30 perc körüli idõben Debrecenben, a Bellegelõ kertben az utcán egy tartozás miatt kiabálni kezdett egy nõvel, majd a vita hevében ököllel megütötte az asszonyt.

A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök a nõhöz mentõt hívtak, a püspökladányi férfit pedig elfogták és a kapitányságra elõállították. D. Lajost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a férfi elismerte a cselekményt.

A rendõrök 2014. február 18-án 14 óra 30 perc körüli idõben Hajdúhadházon, a 4. számú fõúton tetten értek egy 28 és egy 40 éves nõt, akik anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínáltak az arra közlekedõknek. A járõrök elfogták és a kapitányságra elõállították a szabálysértõket. A bökönyi lakosokat az egyenruhások tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt, meghallgatásukat követõen, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!