2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Elkezdõdött a „lincselõs” perForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-22 12:25:37
Mégsem vonható egyenes párhuzam Olaszliszkával, mert többen fékezték is az agressziót.

A vádirat ismertetésével megkezdõdött a Berettyóújfalui Járási Bíróságon annak a három férfinak a büntetõpere, akik tavaly Pocsajban súlyosan bántalmaztak egy autóst, miután kocsijának hajtott egy gyermek a kerékpárjával. A rokonok kis híján meglincselték a vétlen gépjármûvezetõt.


„Megdöglesz!”

Az ügyészség vádirata szerint 2013 júniusában nagyszámú vendégsereg gyûlt össze születésnap ünnepelésére. A harmadrendû vádlott, Gy. Zoltán 6 éves, hallássérült unokája kint kerékpározott egy fék nélküli jármûvel. A gyerek nem vette észre a közeledõ kocsit és a sofõr sem õt, ugyanis a baleset helyszínének bizonyuló meredek útszakaszra a bokrok miatt nem lehetett rálátni. Bár az autós félrekapta a kormányt, a kisfiú nekicsapódott gépkocsinak, és eszméletét vesztette.

A rokonok – közöttük a vádlottak – a történteket észlelve kiabálni kezdtek a sértettel, „megölünk”, hangzott el többek szájából. A családtagok körbevették a sértettet, Gy. Tibor ököllel arcon ütötte és L. Gábortól is kapott kettõt-hármat. A jelenlévõk közül valaki kirúgta a sértett lábát, földre került, de fel tudott állni.

Valaki azonban az autós védelmére kelt…

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!