2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Belerúgott az autóbaForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-22 13:15:03
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás az ellen a fiú ellen, aki miután elküldték a vendégségbõl belerúgott a házigazda gépkocsijába.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét hívta telefonon 2014. február 20-án 18 óra körüli idõben egy debreceni lakos, mivel egy fiatal férfi megrongálta az utcán parkoló gépkocsiját.

A helyszínre érkezõ járõrök felvették a kapcsolatot a bejelentõvel, aki az egyenruhásoknak elmondta, hogy ismeri a fiatalt, aki vendégségben volt náluk, amikor összevesztek. A házigazda megkérte a 18 éves fiút, hogy viselkedése miatt távozzon otthonából, mire a vendég dulakodni kezdett, majd az utcán belerúgott a sértett személygépkocsijába, melynek hatására a jármû hátsó sárvédõje behorpadt, a kipufogó leszakadt.

A rendõrök a helyi lakost lakásán elfogták és elõállították a kapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki N. Jánost, aki beismerõ vallomást tett.

Vele szemben a Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!