2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Vádemelési javaslat a rablóval szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-22 13:21:54
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki 2013 júliusában Földesen kirabolta a pénzintézetet.

A nyomozás adatai szerint 2013. július 25-én 14 óra 30 perc körüli idõben egy férfi bement a Földes központjában található egyik pénzintézetbe és az ott tartózkodó alkalmazottat a kezében tartott fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette, majd az így megszerzett készpénzzel, egy nagy testû robogóval elmenekült a helyszínrõl.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságon létrehozott nyomozócsoport adatgyûjtést, tanúkutatást hajtott végre. A beszerzett információknak köszönhetõen a rendõrök látókörébe került egy berettyóújfalui lakos, aki megalapozottan gyanúsítható a bûncselekmény elkövetésével.

A nyomozók a Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett munkatársainak közremûködésével 2013. szeptember 4-én este, otthonában elfogták az 52 éves férfit.

B. Zoltánt a rendõrök gyanúsítottként kihallgatták, õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2013. szeptember 6-án elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya befejezte a rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal 2014. február 20-án továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!