2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Vadmegfigyelõ kamerát lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-24 08:22:25
Címkék: Bihari hírek
A kamera felvételei buktatták le a tolvajt.

A hortobágyi körzeti megbízottnál tett feljelentést egy férfi 2014. január 14-én arról, hogy három nappal korábban ismeretlen személy eltulajdonította az erdõben felszerelt vadkamerát.

A férfi elmondta a rendõrnek, hogy a berendezés mozgásra felvételt készít, amelyet továbbít egy másik készülékre és 2014. január 11-én érkezett hozzá egy felvétel, amelyen ismeretlen személyek láthatóak.

A beszerzett adatoknak köszönhetõen a körzeti megbízott látókörébe került egy egyeki fiatal. A fiúnál tartott házkutatás során hazaérkezett testvére, aki a rendõröknek elismerte, hogy õ lopta el a vadkamerát, amelyet már eladott egy nagyiváni férfinak.

A rendõrök a vásárlónál megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított berendezést, amelyet C. Csaba úgy vett meg I. F-tõl, hogy tudomása volt arról, hogy a készüléket a férfi az erdõbõl lopta el.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság a 23 éves férfi ellen lopás vétség, míg a 27 éves vásárló ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!