2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Zsákmány helyett vádemelésForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-24 09:18:38
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a tetten ért betörõvel szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2013. november 18-án 10 óra 30 perc körüli idõben telefonon hívta egy nõ, aki elmondta, hogy látta, ahogy egy szürke kabátot viselõ személy betörte házának hátsó teraszajtaját és megpróbál bemenni a lakásba.

A rendõrök azonnal reagáltak a bejelentésre és a helyszínen tetten érték a betörõt, akit elfogtak és a kapitányságra elõállítottak.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 52 éves férfit, aki elmondta, hogy bekopogott a ház ajtaján, azonban azt nem nyitották ki, ezért azt gondolta, hogy nincs otthon senki. A teraszajtó üvegét az udvaron talált kõvel bedobta, majd szétnézett és látta, hogy már jönnek is a rendõrök, ezért inkább lefeküdt a földre, ahol az egyenruhások megbilincselték.

K. Lászlót õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2013.november 20-án elrendelt.

Vele szemben a Debreceni Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal befejezte a lopás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!