2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Készüljünk: ekkor lesz 18 fokForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-02-24 09:33:29
Címkék: Bihari hírek
Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) elõrejelzése szerint jövõ héten változó idõjárásra lehet számítani, de péntek magasságában már 18 fok is lehet.

Ma kezdetben még országszerte borult idõ várható a Dunántúlon és délen többfelé esõvel. Napközben egyre inkább a déli, délnyugati országrészbe húzódik vissza a csapadék, és északon elvékonyodik, felszakadozik a felhõzet, ott helyenként hosszabb-rövidebb idõszakokra a nap is kisüt. A Dunántúlon, napközben északkeleten is megerõsödik az északi, északkeleti szél. A legmagasabb nappali hõmérséklet 6, 11 fok között várható. Késõ este 4, 9 fok valószínû.

Holnap délnyugaton erõsen, másutt változóan felhõs idõ lesz. Fõleg délen és nyugaton fordulhat elõ helyenként esõ, zápor. Az északkeleti szél idõnként megélénkül. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +5, a legmagasabb nappali hõmérséklet 8, 13 fok között alakul

Jövõ hét elején éjszaka képzõdõ köd feloszlása után változó felhõzet lesz a jellemzõ. Keleten maradhat meg tartósabban a köd. A ködös helyeken ködszitálás elõfordulhat, másutt csapadék nem valószínû. Az északkeleti szél idõnként megélénkül. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +5, a legmagasabb nappali hõmérséklet többnyire 8, 13 fok között alakul.

Kedden nyugat felõl megnövekszik a felhõzet. Néhol kisebb esõ is elõfordulhat. A déli szél többnyire mérsékelt marad. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +4, a legmagasabb nappali hõmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Szerdán eleinte többnyire erõsen felhõs lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhõzet. Elszórtan esõ, zápor elõfordulhat. Az északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +4, a legmagasabb nappali hõmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Csütörtökön nyugat felõl megnövekszik a felhõzet. Fõleg fátyolfelhõk lesznek az égen, de helyenként vastagabb lesz a felhõzet, és zápor is kialakulhat. A déli szél idõnként megerõsödik. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +5, a legmagasabb nappali hõmérséklet 12, 17 fok között alakul.

Pénteken fõleg fátyolfelhõk lesznek az égen, nyugaton lehet a vastagabb felhõzet, és ott alakulhat ki helyenként záporesõ. A délkeleti szél idõnként megerõsödik. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke 2, 8, a legmagasabb nappali hõmérséklet 13, 18 fok között alakul.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!