2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Fesztiváloztak a nyugdíjasokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-24 20:36:45
Nagy sikert aratott a Nyugdíjas Fesztivál Pocsajban: több település klubja, csoportja érkezett, hogy mûsorával szórakoztassa a közönséget.

Több falu csoportja lépett fel

Az I. Tavaszváró Nyugdíjas Fesztivált idén elõször szervezték meg a községben – az önkormányzat és több segítõ, vállalkozó támogatásával – melyre a környék nyugdíjas klubjai jöttek el.
A reggeli órákban kezdõdõ rendezvényt Ráczné Vajna Nikolett mûvelõdésszervezõ, Kecskés Gyula polgármester, Drilla Józsefné, a „Nemcsak a húszéveseké a világ” pocsaji Nyugdíjas Klub vezetõje, valamint Molnár Ferencné, a Hajdú-Bihar Megyei és Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének elnöke nyitották meg köszöntõjükkel.

A fellépõ csoportok, klubok, népdalkörök színvonalas, élvezetes elõadást produkáltak, a közönség nagy tapssal jutalmazta õket. A mûsorszámok között volt néptánc, népdal, versmondás, humoros jelenet, country-tánc is. A mûsor-összeállítás végén pedig egy közös cigánytáncra hívtak mindenkit, aki kedvet érzett a tánchoz.


Ebéd után tombolasorsolás és tánc volt – késõ délutánig

A délig tartó mûsor után finom ebéddel és süteménnyel kínálták a szervezõk a vendégeket, csoportokat, majd a délelõtti órákban vásárolt tombola sorsolása következett, ahol az értékes nyeremények mind gazdára találtak. A mulatozás ezután kezdõdött: késõ délutánig tartott a zene, ahol ki-ki kedve szerint rophatta a táncot.


Fellépõk

„Nemcsak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub – Pocsaj
„Õszidõ” Nyugdíjas Klub – Mikepércs
„Aranykor” Városi Nyugdíjas Klub – Komádi
Idõsek Klubja – Esztár
Hosszúpályi Nyugdíjas Egyesület – Hosszúpályi
„Derecskei Jóbarátok” Nyugdíjas Klub – Derecske
Kiss Lajosné, Tóth Sándorné, Lakatos Károlyné, Vida Vincéné – Pocsaj

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!