2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Elõzetes letartóztatásban a gyanúsítottakForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-26 10:14:58
Címkék: Bihari hírek
Rablás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a hajdúhadházi lakosokat.

Mint arról korábban hírt adtunk 2014. február 23-án 4 óra 30 perc körüli idõben egy nõ beszélgetni kezdett egy férfival Debrecenben egy szórakozóhely elõtt, a Bajcsy-Zsilinszky utcán. A nõ elcsalta a sértettet a Piac utca és Széchenyi utca keresztezõdéséhez, ahol két férfi rátámadt az áldozatra, ököllel ütni kezdték azért, hogy a nyakából kitépjék az arany nyakláncát, mely a dulakodás közben elszakadt, megszerezni azonban nem tudták.

A rendõrök éppen arra járõröztek, amikor figyelmesek lettek az esetre, ezért bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt intézkedés alá vonták a támadókat. Az egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy bántalmazták, valamint látták, hogy a fiúnak sérülései vannak, ezért hozzá mentõt hívtak. A járõrök a három rablót a helyszínen elfogták és a kapitányságra elõállították. A nyomozók a 29 éves L. Tündét, a 25 éves R. Miklóst és a 30 éves N. Józsefet gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendõrség által bûnügyi õrizetbe vett terhelteket a Debreceni Járásbíróság 2014. február 25-én elõzetes letartóztatásba helyezte.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottakkal szemben rablás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!