2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Ír nõt támadott meg a Nagyerdõn!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-14 15:52:43
... a férfi hirtelen mögötte termett, s megpróbálta kiszakítani a nyakában lévõ arany nyakláncokat, azonban ez elõször nem is sikerült, mivel nem volt kapcsuk, hanem össze voltak forrasztva.

Július 10-én 15 óra körül a debreceni Nagyerdõn a Régi Vigadó és a Leveles Csárda közötti parkos övezetben sétálgatott egy közeli hotelben megszálló ír állampolgárságú 62 éves nõ.

 

Sétája során arra lett figyelmes, hogy többször találkozik – egyszer elõtte sétál, egyszer mellette, egyszer a szemközti padon ülve – egy 25 év körüli fiatalemberrel, aki feltûnõen figyeli õt.


Mire azonban ezt felfogta a férfi hirtelen mögötte termett, s megpróbálta kiszakítani a nyakában lévõ arany nyakláncokat, azonban ez elõször nem is sikerült, mivel nem kapcsuk, hanem össze voltak forrasztva. A többszöri rántásra végül a nyakláncok engedtek, de az egyik darabokban a földre hullott, míg a másikkal az elkövetõ gyorsan távozott.

A férfi a láncszakítási problémák közben hátrahagyott egy narancssárga nyelû csípõfogót is- így alappal feltételezzük, hogy már elõre ilyen jellegû cselekményre készült.

 

Az eltulajdonított nyaklánc: Írországban vásárolt, kb. 40 cm hosszú, 1 nagy és 1 kicsi ovális szemekbõl összefûzött, kapocs nélküli egybeforrasztott, melyre elõl egy csomó volt rákötve.

 

Az elkövetõrõl grafikai rajz készült: kb: 24-25 élves, 155-165 cm magas, erõs testalkatú, rövid, fekete hajú, dús fekete szemöldökû, szögletes arcú. Az elkövetõ a cselekmény idején ¾-es nadrágot és ujjain csíkos piros pólót viselt.

A Debreceni Rendõrkapitányság várja azon személyek jelentkezését, akik a fenti napon a Nagyerdei övezet fent jelzett részén tartózkodtak, esetleg találkoztak is a férfival, látták a cselekményt, illetve az elkövetõ távozási irányát, távozáshoz használt eszközét. Jelentkezzenek azok is, akik a grafikai rajz alapján be tudják azonosítani az elkövetõt.

Jelentkezni lehet személyesen a DebreceniRendõrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4., „E” ép. Fszt/1. számú hivatali helyiségben, vagy telefonon az 516-400/22-92-es melléken, illetve munkaidõn túl a 107-es, vagy 112-es segélyhívók egyikén.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!