2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Elfogták a tolvajtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-08 21:20:09
A rendõrök megtalálták, lefoglalták és a sértettnek visszaadták az eltulajdonított akkumulátort.

Egy nádudvari lakos 2014. március 4-én 22 óra 12 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy valaki benyomta a háza ablakát, majd az egyik szobából ellopott egy személygépkocsihoz való akkumulátort. A helyszínre érkezõ járõrök észrevették, hogy a bejárati ajtó lakatját is lefeszítette az ismeretlen tettes. A rendõrök a környezõ utcákban adatgyûjtést és tanúkutatást hajtottak végre, amely során az egyik családi házban megtalálták az eltulajdonított akkumulátort, melyet lefoglaltak.

A tudomásukra jutott információk alapján az egyenruhások látókörébe került egy helyi lakos, aki a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A rendõrök 22 éves férfit éjfél után nem sokkal elfogták és elõállították a Nádudvari Rendõrõrsre, ahol a nyomozók V. Szilárdot gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt a bûncselekmény elkövetését beismerte. Vallomása szerint az egyik rokona gépkocsijának elromlott az akkumulátora és õ így akart neki segíteni.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.



A megtalált és lefoglalt akkumulátort a nyomozóhatóság munkatársai 2014. március 5-én visszaadták a sértettnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!