2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A hétvégén is szeles, de meleg idõ várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-21 08:08:58
A hétvégén is többfelé megerõsödhet, helyenként viharossá fokozódhat a szél. Csapadékra vasárnap lehet számítani, a hétvége nagy részén jellemzõen napos, meleg idõ várható, 24 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú elõrejelzése szerint pénteken túlnyomóan derült, napos idõ várható, csapadék nem lesz, többfelé megerõsödik a szél is. A legerõsebb széllökések a Kisalföldön várhatók. A legalacsonyabb hõmérséklet plusz 2 és plusz 9 fok között alakul. A legmagasabb hõmérséklet 19 és 24 fok között valószínû.

Szombaton is napos, száraz idõ várható, kezdetben helyenként fátyolfelhõk szûrhetik a napsütést. Több helyen megerõsödik, nyugaton idõnként viharossá fokozódik a szél. A minimum-hõmérséklet 5 és 10 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 19 és 23 fok között alakulnak.

Vasárnap is többfelé megerõsödik a szél. Keleten napos idõ valószínû, a Dunántúlon azonban már megnövekszik a felhõzet, ott fõként délután és este esõ, zápor is várható. A leghidegebb órákban 6-11 fok valószínû. Nappal többnyire 18 és 23 fok között alakul a hõmérséklet, nyugaton azonban már néhány fokkal hûvösebb lehet – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!