2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Hiába írtak a védõnõvédõkForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-21 08:36:46
Új védõnõ óvja az áldott állapotú nõket és kisgyermekeket Tépén.

Az 1100 fõs településen 150 aláírást gyûjtöttek a lakosok a korábbi védõnõ mellett kardoskodva. A képviselõ-testületet azonban meggyõzte az új személy szakmai terve.

– A védõnõt 16 év után lecserélték annak ellenére, hogy 150 helyi lakos, aláírással személyi igazolvány számmal, címmel és a szignózó édesanyjának nevével ellátott beadványban kérte a képviselõket, maradjon minden a régiben – panaszolta egy olvasónk, aki úgy érzi a dokumentummal együtt 150 választópolgár véleményét hagyták figyelmen kívül.

– Tiszteletben tartom ezeknek az embereknek a nézeteit, de az állásra benyújtott pályázatok között magasan vezetett a kinevezett védõnõé, ez pedig hosszú távon minden tépei érdekeit szolgálni fogja – válaszolta kérdésünkre Balogh András.

A település polgármestere elmondta: az aláírásokkal teli iraton nem szerepelt, hogy ki gyûjtötte a szignókat. Utólag visszahallottam, hogy a rendelõben is zajlott az aláírások kérése és elképzelem a kínos helyzetet, hogy az aktuális védõnõ szemébe valaki nemet mond. Biztos vagyok benne, hogy a támogatók jó része valóban elégedett volt vele és szerette volna a helyén tartani, de az említett helyzet nyomásának is lehetett súlya – mondta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!