2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Késsel levágjuk a lányotok ujjait!Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-27 20:22:36
„Humánus” rablók: a beteg, idõs férfit nem kötözték meg eléggé…

Hat vádlott közül három esetében van remény arra, hogy valaha hasznos tagjai lehetnek a társadalomnak – mondta ki ítéletét a bûnösség megállapítása mellett a Berettyóújfalui Járásbíróság azokra a férfiakra, akik 2012-ben idõs házaspárokra törtek rá Komádiban.

Az egyik kiszemelt – 80-as éveiben járó – házaspár házát a 17 éves elsõ rendû vádlott mutatta meg két felnõtt társának. A rablók egy márciusi hajnalon jelentek meg az épületnél – tájékoztatott szerdán Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék sajtószóvivõje –, tudva, hogy bár a lakók otthon vannak, készpénzt és ékszereket is zsákmányolhatnak. A három maszkos férfi a kiskapun át sétált be az udvarra, majd miután a bejárati ajtót nem sikerült kifeszíteniük, az elõtetõt megbontva jutottak a lakótérbe.

Az idõs férfi – aki egészségi állapotánál fogva egy fotelban ült – észlelte a történteket. A tettesek az alvó nõt felébresztették, férje mellé ültették és nadrágszíjakkal kötözték meg õket. Ezután átkutatták a házat, pénzt követelve. Ha nem adják oda az értékeiket, megkeresik a lányukat és levágják az ujjait, fenyegették a házaspárt a vádlottak, akik végül 100 ezer forinttal, aranylánccal, medállal, valamint régi, forgalmon kívüli pénzérmékkel távoztak. A férjnek sikerült kiszabadítania magát és telefonon értesítette rokonát. A házaspár a közelmúltban elhunyt – derült ki a tárgyaláson.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!