2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Halálra éheztette állataitForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-27 20:29:40
Címkék: Bihari hírek
A hajdúszoboszlói rendõrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a férfit, aki hónapokon keresztül nem etette és nem itatta állatait.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 26-án 11 óra 20 perc körüli idõben egy állampolgár telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét arról, hogy Hajdúszoboszlón, az egyik ingatlan udvarán több elpusztult állatot lát. A helyszínre érkezõ rendõrök az udvaron és a családi ház melléképületében több mint két tucat elpusztult juhot és egy tehenet találtak. A járõrök az adatgyûjtés és tanúkutatás után azonosították az ingatlan tulajdonosát, aki az egyenruhások kérdésére elismerte, hogy 2014 januárja óta nem adott az állatainak sem enni, sem inni, hagyta õket elpusztulni. A rendõrök bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították az 59 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság G. László ellen – szabadlábon hagyása mellett – állatkínzás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!