2024. április 24. Szerda, György.
 
Választás 2014 – Ezen a héten tovább tartanak nyitva az okmányirodákForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-01 08:45:51
Ezen a héten a megszokottnál tovább tartanak nyitva az okmányirodák, hogy a vasárnapi országgyûlési választásra az ügyfelek szükség esetén megújíthassák vagy pótolhassák a személyazonosításra alkalmas okmányaikat.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az MTI-vel azt közölte: a választáson való részvétel feltétele, hogy a választó érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát és lakcímét, vagy személyi azonosítóját. Az ügyfelek a hosszabban nyitva tartó okmányirodákban megújíthatják vagy pótolhatják a személyazonosításra alkalmas okmányokat (állandó vagy ideiglenes személyi igazolvány, útlevél, kártya formátumú vezetõi engedély), valamint a lakcímigazolványt.

Az ország valamennyi okmányirodája hétfõn és kedden a megszokottnál tovább tart nyitva, szerdától péntekig pedig legalább 18 óráig várják az ügyfeleket. A megyei jogú városok és Budapest több okmányirodájában a hétvégén is intézhetik majd az ügyeket az állampolgárok: szombaton 8-tól 18 óráig, vasárnap pedig 8-tól 19 óráig.

Emellett az okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakokban minden nap reggel 8-tól este 8 óráig lehetõség van az ügyintézésre.

Az okmányirodák meghosszabbított ügyfélfogadási rendje megtalálható a http://www.kekkh.gov.hu/hu/okmanyiroda_kereso honlapon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!