2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-05 22:36:43
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 33 személyt állítottak elõ, ebbõl 8 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Egy balmazújvárosi lakos 2014. április 4-én 13 óra 30 perckor telefonon hívta a rendõrséget, mivel a férje – akivel szemben ideiglenes megelõzõ távoltartás lett elrendelve – a házuknál szitkozódik, ordibál és agresszívan viselkedik.

A helyszínre érkezõ járõrök az intézkedés során megállapították, hogy a 46 éves férfi valóban megszegte a távoltartás szabályait, ezért a szabálysértõt elfogták. A rendõrök a férfit elõállították a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen az egyenruhások a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából õrizetbe vették.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2014. április 5-én 2 óra körüli idõben telefonon hívta egy debreceni lakos, aki arról tett bejelentést, hogy a Derék utcán egy társaság garázdálkodik és egyikõjük megrongált egy parkoló gépkocsit.

A rendõrök a helyszínre mentek és elfogtak egy 29 éves férfit, akit bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a városi rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a debreceni F. Lászlót, aki beismerte, hogy õ rúgta le az autó visszapillantó tükreit.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!