2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Lefekvés elõtt még pénzt akart szerezniForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-07 21:28:31
A rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a gyanúsított ellen, aki egy biharkeresztesi házból lopott.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 5-én 16 óra 50 perc körüli idõben egy biharkeresztesi lakos telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert valaki betört a családi házába, ahonnan edényeket, csaptelepet, gázrózsákat és más értéktárgyakat tulajdonított el.

A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínen és a környezõ utcákban adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek. Az egyik helyi lakos az egyenruhások kérdésére elmondta, hogy körülbelül 10 perccel ezelõtt járt nála egy férfi, aki a rendõrök által keresett tárgyakat akarta volna neki értékesíteni, azonban õ nem vett semmit. A járõrök ezt követõen felkutatták és intézkedés alá vonták a kereskedõt. A rendõrök a 41 éves helyi lakost bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a Biharkeresztesi Rendõrõrsre elõállították. A nyomozók M. Gyulát gyanúsítottként kihallgatták, aki elmondta, hogy azért tört be a házba, mert ott akarta az éjszakát tölteni. A terhelt lefekvés elõtt pénzt is akart szerezni, ezért próbálta meg értékesíteni a lopott tárgyakat.

Ellene a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrsre a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2014. április 4-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!