2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Vádemelési javaslat a betörõvel szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-09 09:08:59
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a gyanúsított ellen, aki betört egy hajdúnánási üzletbe, ahonnan ellopott három monitort.

A nyomozás adatai szerint 2013. november 25-én 18 óra 40 perckor egy hajdúnánási lakos telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy valaki betört a kereskedésébe. A bejelentõ elmondta, hogy amikor este megérkezett a boltjához, akkor a kinti mozgásérzékelõ lámpa felkapcsolódott és látott egy férfit a hátsó udvar felé szaladni, aki átmászott a kerítésen a szomszédos lakatlan ingatlanra, majd eltûnt. A járõrök a bejelentést követõen adatgyûjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A rendõrök a helyszíni szemle során a szomszédos ház udvarán megtalálták a terhelt által eltulajdonított monitorokat. A begyûjtött információk és a kapott személyleírás alapján az egyenruhások látókörébe került egy helyi lakos, aki a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A rendõrök másnap elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 18 éves Cs. Norbertet, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A fiú elõször még tagadta a bûncselekmény elkövetését, késõbb azonban beismerõ vallomást tett.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság ellene a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!