2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Nincs biztonsági öv? 4200 forint!Forrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-16 10:05:00
Sebességtúllépés miatt 162 esetben indítottak közigazgatási eljárást a debreceni rendõrkapitányság munkatársai a múlt heti, három napos közlekedési akció során.

- A legkirívóbb gyorshajtó talán az az autós volt, aki a megengedett maximálisan harminc kilométeres sebesség helyett hetvenhéttel ment egy iskola közelében - közölte Juhászné Kiss Katalin hivatavezetõ. Az õrnagy beszámolója szerint, egyenruhásaik 149 helyszíni bírságot szabtak ki.

A rendõrség által megadott adatokból a Haon úgy számolta, hogy a biztonsági öv, illetve a gyermekülés használatának elmulasztásáért átlagosan 4.200, a vezetés közbeni telefonálásért 5700, a menetokmányok helyszíni hiánya miatt 6500 forintos csekkett nyújtották át a szabálysértõ közlekedõknek. A keddtõl csütörtökig zajlott ellenõrzés keretében 3 szabálysértési feljelentést tettek. Szondát 68 fõvel fújattak, és egy sem volt pozitív.
Portálunkon nemég olvashattak a gyalogosokat zebrán ért gázolások elszaporodásáról.

Sajnos a múlt csütörtökön újabb történt: egy 51 éves nõ Honda Cívic típusú személygépkocsijával a Hadházi úton haladva nem adott elsõbbséget egy 13 éves kislánynak a Baksai Sándor utcai gyalogosátkelõn, s elütötte a gyereket, aki szerencsére megúszta könnyebb sérüléssel.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!