2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Gépkocsiból lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-14 22:20:03
Címkék: Bihari hírek
Egy gépkocsiból lopott el egy táskát az a debreceni fiatal, aki ellen bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére tett bejelentést 2014. március 19-én 11 óra 30 perc körüli idõben egy férfi, akinek autójából ellopták a táskáját.

A bejelentõ elmondta a rendõröknek, hogy Debrecenben, a hétvégi telkén kertészkedett, amikor észrevette, hogy az utcán parkoló gépkocsijának ajtaját egy fiú kinyitja, majd kiveszi az értékekkel teli táskáját és elszalad.

A férfi a lopást látva segítségért kiáltott, melyet a szomszédja meghallott és együtt a tolvaj után futottak, azonban többször szem elõl tévesztették.

A járõrök a helyszínen meghallgatták a sértettet, aki személyleírást adott a fiúról, aki az erdõs, dombos területen keresztül menekült.

Az egyenruhások adatgyûjtést végeztek, tanúkat kutattak és átvizsgálták a környéket, melynek eredményeként látókörükbe került egy 19 éves debreceni lakos.

A fiatalt a rendõrök elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki B. Richárdot, aki elismerte a bûncselekmény elkövetését.

Ellene a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!