2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
1 órán belülForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-16 19:58:38
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök egy órán belül elfogták azt a tettest, aki Berettyóújfaluban mobiltelefont és iratokat lopott egy tehergépkocsiból.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 14-én 3 óra 54 perckor egy állampolgár telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy Berettyóújfaluban az egyik üzem elõtt parkoló tehergépkocsijából valaki ellopott egy mobiltelefont, valamint egy mappát, melyben a jármû papírjai és más iratok voltak. A rendõrök a bejelentést követõen a város utcáit ellenõrizték, annak érdekében, hogy az ismeretlen tettest azonosítsák és felkutassák. A járõrök a Toldi Miklós utca és a Dózsa György utca keresztezõdésénél észrevettek az egyik bokor mellett egy gyanúsan viselkedõ férfit, akit intézkedés alá vontak. Az egyenruhások átvizsgálták a váncsodi lakos ruházatát, valamint megnézték a bokrot és annak környékét, ahol a földön egy ugyanolyan típusú mobiltelefont találtak, melyet nem sokkal elõtte tulajdonítottak el a sértettõl. A járõrök M. Dávidot elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a 21 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerõ vallomást tett. A nyomozóhatóság munkatársai a gyanúsítottól lefoglalt telefont és az iratokat visszaadták a sértettnek.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!