2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Változik a közösségi közlekedés menetrendje a húsvéti ünnepnapok miattForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-16 20:40:43
Változik a közösségi közlekedés menetrendje a húsvét és az iskolai tavaszi szünet miatt, a Volán-társaságok, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a MÁV járatai is a szokásostól eltérõen közlekednek a hétvégén.

A MÁV-Start vasárnap az ünnepnapi, hétfõn pedig a vasárnapi menetrend szerint indítja szerelvényeit. Az ünnep ideje alatt a rendelkezésre álló összes üzemképes jármûvet felhasználják, és ahol az utasforgalom indokolja, ott a vonatok egy vagy több kocsival megerõsítve közlekednek. A vasúttársaság azt javasolja az utazóknak, hogy az interneten vegyék meg jegyüket.

A Volánbusznál csütörtökön és pénteken a tanítási szüneti munkanapra, szombaton a szabadnapra, vasárnap a munkaszüneti napra, hétfõn pedig a hét elsõ tanítási szüneti munkanapja elõtti munkaszüneti napra vonatkozó menetrend érvényes. Felhívták a figyelmet arra, hogy egyes távolsági járataikon kötelezõ a helyfoglalás, ezért célszerû a menetjegyeket elõvételben megváltani.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint vasárnap és hétfõn a hétvégi vagy ahol van, ott a vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

A bevásárlóközpontokat érintõ járatok közül a 22-es helyett a 22A, a 64-es helyett a 64A, a 104-es helyett a 104A, a 123-as helyett a 123A, a 126-os helyett a 126A, a 162-es helyett a 262-es busz közlekedik, a 38-as, a 92-es, a 138-as, a 204-es és a 218-as autóbuszok pedig nem térnek be az áruházakhoz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!