2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-19 09:36:51
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 17 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy könnyû és egy súlyos sérüléssel végzõdött.

Az ártándi határátkelõhelyen 2014. április 18-án 12 óra 15 perckor belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Az ellenõrzéskor az egyenruhások megállapították, hogy a férfi ellen vagyon elleni bûncselekmény elkövetése miatt a német hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendõrök a 46 éves körözöttet elfogták és elõállították a Biharkeresztesi Rendõrõrse, majd bûnügyi õrizetbe vették.

A rendõrök 2014. április 18-án Debrecenben járõröztek, amikor 21 óra 50 perc körüli idõben egy férfit igazoltattak a Domokos Lajos utcán. Az egyenruhások megállapították, hogy a 43 éves helyi lakos ellen a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A lopás vétség elkövetése miatt körözött férfit a járõrök elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol bûnügyi õrizetbe vették.

A Debreceni Rendõrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 25 éves férfival szemben.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a helyi lakos 2014. április 19-én 2 óra körüli idõben, Debrecenben a Péterfia utcán található bevásárlóközpont üvegfalát filctollal összefirkálta. A festés közben tetten érte õt egy járókelõ, aki szólt a biztonsági õröknek. Az õrök a helyszínen visszatartották a rongálót, akit a járõrök elfogtak és elõállítottak a rendõrkapitányságra. A nyomozók D. Rolandot gyanúsítottként hallgatták ki, mely során elismerte a bûncselekmény elkövetését.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!