2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-20 10:15:08
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 27 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Egy tiszagyulaházai lakos tett bejelentést a rendõrségen 2014. április 19-én 11 óra körüli idõben, arról hogy a város külterületén látott két férfit, akik kerékpárjaikon az udvaráról korábban eltulajdonított vas vályút viszik.

A körzeti megbízottak a külterületre mentek, ahol igazoltatták a két biciklist, majd elõállították õket a Polgári Rendõrõrsre. A rendõrök meghallgatták a két helyi lakost, akik közül az egyik elismerte a lopást és elmondta, hogy korábban õ tulajdonította el a vályút egy udvarról és most akarta értékesíteni egy színesfém felvásárló telepen,  barátja csak segített neki szállítani.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt kezdeményezte a 42 éves õrizetbe vett helyi lakos gyorsított eljárásban történõ bíróság elé állítását.

Az egyik berettyóújfalui élelmiszerüzlet biztonsági õre 2014. április 19-én 19 óra körüli idõben a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét hívta telefonon, mert az üzletben felfigyelt egy férfira, aki egy terméket rejtett a zsebébe, majd fizetés nélkül akart távozni, valamint a boltban megivott egy üveg szeszesitalt, amelyet a többi vásárló is látott. A járõrök a helyszínen elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 49 éves tolvajt, akit az egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt õrizetbe vettek. A helyi lakos gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!