2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A hétvégén is folytatódik a változékony idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-24 19:11:13
A hétvégén is folytatódik a változékony – meleg, szeles és esõs – idõjárás. Néhol akár 24 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet, de továbbra is többfelé várható zápor, s a szél is megerõsödhet – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésében, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken többnyire erõsen felhõs lesz az ég, de északkeleten, keleten szakadozottabb lesz a felhõzet és ott néhány órára kisüthet a nap. Sok helyen várható esõ, zápor. Szórványosan zivatarok is kialakulhatnak, amelyeket felhõszakadás, viharos szél is kísérhet. Többfelé megélénkül, néhol meg is erõsödhet a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 10-15 fok között várható, a legmagasabb hõmérséklet általában 16-21 fok között alakul, de északkeleten 22-23 fok is lehet.

Szombaton elsõsorban nyugaton és északon várható esõ, záporesõ, néhol zivatar. Napközben nagyjából a Tata-Szeged vonalban idõnként megerõsödik a szél. A leghidegebb órákban 8-14 fok várható. Nappal 18-24 fokig melegszik a levegõ, északkeleten lesz a melegebb.

Vasárnap fõként nyugaton és az Északi-középhegység térségében fordulhat elõ zápor, néhol zivatar. Napközben a Dunántúlon idõnként megerõsödik a szél. A minimumhõmérséklet 6-12 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 18-24 fok között alakulnak, északkeleten lesz a melegebb – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!