2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Megmutatták tehetségüket a komádi ovisokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-30 22:10:39
A „Kerek Egy Ég Alatt” Óvoda és Bölcsõde dolgozói Iciri Piciri Népmese, Népzene, Néptánc Fesztivált rendeztek a Közösségi Ház nagytermében április 26-án.

A rendezvényen minden tagintézmény óvodásai felléptek hagyományõrzõ elõadásokkal. A Malmi Óvoda többek között a balázsolás és a falusi élet tradícióit elevenítette fel, a Tornyos Óvoda apróságaitól a Szögkirály cigány népmesét és a Mini Roma Dance Tehetségcsoporttól vásáros jeleneteket láthattunk. A Szivárvány Óvoda jóvoltából az igazi, magyar lakodalmas szokásokba nyerhettünk betekintést. A többnyire zenés produkciók mellett a fesztivál alkalmából Juhász István Patrik, Balogh Luca Boróka, Bugyik Géza Bálint, Nagy Noémi, Seprenyi Sára, Haraszti Ábel, Molnár Maja népmesével is készült.

Az „Kerek Egy Ég Alatt” Óvoda és Bölcsõde Egészség Nevelõ Team c. csoportja még a fesztivál elõtt rajzpályázatot hirdetett az intézmények között, melynek témája a Tavaszi élményeim volt. A beérkezett mûveket a rendezvény helyszínén kiállították és itt került sor az eredményhirdetésre is. A fellépések után Simándi Jánosné, intézményvezetõ átadta a szereplõknek az ajándékokat és az emléklapokat. A jó hangulatú és emlékezetes esemény a résztvevõk megvendégelésével zárult.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!