2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-06 09:56:21
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 17 személyt fogtak el, akik közül 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján, 9 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 36 személyt állítottak elõ, ebbõl 9 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 7 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közöl 2 súlyos és 5 könnyû sérüléssel végzõdött.

A rendõrök 2014. május 5-én 16 óra 50 perckor Hajdúdorog külterületén, egy tanyán igazoltattak egy férfit. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a furtai lakos ellen a Debreceni Rendõrkapitányság jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járõrök a 45 éves K. Istvánt elfogták és elõállították a Hajdúdorogi Rendõrõrsre, ahol a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.





A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 5-én 20 óra körüli idõben, Debrecenben, egy férfi még zárás elõtt bement az egyik üzletbe, ahol egyedül sétált a sorok között, majd a polcról levett egy üveg szeszesitalt, amit a kabátjába rejtett. A biztonsági õrök felfigyeltek a tolvajra, aki a boltból fizetés nélkül akart távozni, ezért visszatartották és telefonon értesítették a rendõrséget. A helyszínre érkezõ egyenruhások elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 45 éves helyi lakost, akit a meghallgatását követõen õrizetbe vettek. A szabálysértõ 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!