2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Ismét a pénzügyi vérkeringésben FurtaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-06 10:41:18
Címkék: Bihari hírek
Nyolc év után nyílt újra a dél-bihari településen pénzintézeti fiók.

Nagy öröm, hogy ismét van bankja Furtának. Mi a bezárást követõen is hûségesek voltunk a fiókot nyitó Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt.(ÉRB) jogelõdjéhez, a Pocsaj és Vidéke Takarékszövetkezethez, hiszen több fejlesztés önrészéhez is a pénzintézet biztosította a hitelt – mondta Krucsó Antal, a település polgármestere.

A fiókot nyitó ÉRB több régiós takarékszövetkezeti hitelintézet egyesülésével jött létre. Heppné Szabó Judit, a bank ügyvezetõje azt mondta, az átalakulás következtében tõkeerõs pénzintézetté váltak, így nagyobb hitelekkel is képesek kiszolgálni az ügyfeleiket. A lépést a piac igényei diktálták.

Pál Gyula elnök-vezérigazgató szerint a lakossággal történõ közvetlen kapcsolattartás kiemelkedõen fontos. Ezt tartották szem elõtt akkor is, amikor fióknyitás mellett határoztak, amely két új munkahelyet teremt az 1200 lelkes községben. Az ÉRB Bank Zrt. Hajdú-Bihar Megyében 14 településen, összesen hat ATM-mel nyújt banki szolgáltatást a lakosság, a vállalkozások és az önkormányzatok részére.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!