2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Garázdaság DerecskénForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-06 10:54:06
Címkék: Bihari hírek
A helyi rendõrök a Készenléti Rendõrség megerõsítõ erõivel közösen elfogták a három tettest.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 2-án 15 óra körüli idõben, Derecskén egy férfi szóváltásba keveredett két helyi lakossal. A vitát követõen a 19 éves B. Krisztián egy lapáttal leütötte a sértettet, akit az ott tartózkodó 16 éves fiú egy késsel megsebesített. A 25 éves áldozat ezt követõen a helyszínrõl elmenekült, azonban a két támadó követte õt. Ezt látta az utcán a sértett egyik rokona, aki felkapott egy baltát és a férfi védelmére kelt, valamint a 16 éves támadó házát tégladarabokkal megdobálta. Az estrõl az utcában lakó egyik nõ telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök a Készenléti Rendõrség járõreivel közösen elfogták a tetteseket, akiket elõállítottak a Derecskei Rendõrõrsre. A nyomozók B. Krisztiánt és 16 éves fiatalkorú társát, valamint a 36 éves L. Aladárt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendõrség által bûnügyi õrizetbe vett terhelteket a Debreceni Járásbíróság 2014. május 5-én elõzetes letartóztatásba helyezte.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrse a gyanúsítottakkal szemben garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!