2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Rekordhideg: fázunk, mégsem fûtünkForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-17 12:38:47
A rekordmeleg után hamar megérkezett a rekordhideg, azonban - mint megtudtuk - nem sokan igényelték még a távfûtés beindítását Debrecenben. Egy átlag 60 négyzetméteres lakás napi távfûtési költsége 454 forint az õszi idõszakban.

A rekordmeleg után hamar megérkezett a rekordhideg. A hétfõi napot jellemzõ sötét, esõs, borongós idõ keddre némileg megkegyelmezett a cívisváros polgárainak, a hideg azonban maradt.
– Szeptember 15-
étõl lehet megrendelni a távfûtés beindítását határozott idõpontban, vagy idõjárástól függõen. Ezzel a lehetõséggel keddig a 31 ezer távfûtéses lakásból mindössze 76 élt, valamint a 2500 egyéb ügyfelünk közül 5 orvosi rendelõ, 1 oktatási intézmény és 4 egyéb felhasználó igényelte a fûtés beindítását Debrecenben – mondta el a Naplónak Kovács Zsolt, a Debreceni Hõszolgáltató Zrt. szolgáltatási igazgatója.

Mint tõle megtudtuk, egy 60 négyzetméteres lakás távfûtése (10 fokos külsõ és 20 fokos belsõ átlaghõmérséklet esetén) 454 forintba kerül naponta.
A felhasználók Hajdú-Bihar egyéb településein sem adták meg magukat a korai hidegnek – Hajdúböszörményben, Hajdúszoboszlón és Berettyóújfaluban kedden még senki sem (táv)fûtött.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!