2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Autókat vesz a rendõrség, 1225 darabotForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-05-20 11:18:59
Az elsõ tender 750 rendõrségi ügyintézõi és járõr használatra kialakított gépkocsi beszerzésére szól, a másikban 475, többségében megkülönböztetõ jelzéssel ellátott gépkocsi beszerzése szerepel. A becsült ellenértéket nem közli a felhívás.

Az Országos Rendõr-fõkapitányság két részletben 1225 autóra írt ki tárgyalásos közbeszerzést, a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítõben jelent meg. Az elsõ tender 750 rendõrségi ügyintézõi és járõr használatra kialakított gépkocsi beszerzésére szól, kiegészítve teljes körû karbantartással és javítással. Utóbbi 5 évre, illetve 200 ezer kilométerre vonatkozik, havi - azonos összegû - átalányban fizetve. A becsült ellenértéket nem közli a felhívás, mindössze annyi szerepel benne, hogy költségvetési forrásból és két részletben fizet az ajánlatkérõ.

A másik tenderben 475, többségében megkülönböztetõ jelzéssel ellátott gépkocsi beszerzése szerepel, itt is teljes körû karbantartással és javítással. A jótállás ideje 36 hónap vagy 120 ezer kilométer - amelyik értéket a jármû hamarabb eléri - de a kocsikon elhelyezett matricákra és fényhidakra 72 hónap, a kiegészítõ üléshuzatokra 36 hónap a jótállás. A turbó feltöltésû motorral szerelt jármûveknél a motorra és a turbó feltöltõre 60 hónap vagy 200 ezer kilométer a kért garancia. A finanszírozás hasonló az elõzõ tenderével, és ennél sem szerepel a becsült vételár.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!