2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Hosszabbított nyitva tartással várja az adózókat kedden a Magyar Posta Zrt. és a NAVForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-20 12:14:20
A személyijövedelemadó-bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének utolsó napján, május 20-án a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Magyar Posta Zrt. meghosszabbítja a kiemelt ügyfélszolgálatok, illetve postafiókok nyitvatartási idejét – közölték a szervezetek hétfõn az MTI-vel.

A kitöltött és aláírt bevallás benyújtható a NAV ügyfélszolgálatain, feladható postán, vagy elküldhetõ az Ügyfélkapun keresztül.

A NAV fõvárosi központi ügyfélszolgálatai 8.15-tõl 18 óráig várják az adózókat, a IX. kerületi, Vaskapu utcában, a XIII. kerületi Kresz Géza utcában és a Dózsa György úton, valamint a XIV. kerületi Gvadányi úton.

A megyei adóigazgatóságok központi ügyfélszolgálatai szintén este 18 óráig tartanak nyitva.

Valamennyi megyeszékhelyen legalább egy posta 20 óráig tart nyitva.

Budapesten a Fogarasi úti Tescóban mûködõ posta, a Nyugati- és a Keleti pályaudvaron üzemelõ posta is éjfélig, míg a Mammut Bevásárlóközpontban 21 óráig tart nyitva.

A közlemény hangsúlyozza, ha valaki május 20-áig önhibáján kívül nem nyújtja be bevallását, akkor az akadály megszûnése utáni 15 napon belül kell bevallást tennie, és igazolnia késedelmének okát. Aki ezt nem teszi meg, mulasztási bírságra számíthat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!