2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Gépkocsi a Magyarhomorogi Polgárõr SzervezetnekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-24 18:03:13
Magyarhomorog Község Polgárõr Szervezetének jó munkáját ismerte el a Megyei Polgárõr Szövetség azzal, hogy munkavégzésükhöz személygépkocsit biztosított.

A gépkocsit Tóth Attila, a megyei közgyûlés alelnöke, a Megyei Polgárõr Szövetség elnöke és dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ hivatalosan átadta a szervezet tagjainak.

A 2008-ban alakult közösség jelenleg 66 taggal tevékenykedik, sorolja Mészáros László parancsnok. A legidõsebb tagjuk már túl van a hetvenen, a legfiatalabb alig töltöttre be a 18. életévét. Van egy hölgy tagjuk is Csordás Istvánné személyében – egészíti ki a parancsnok szavait Gaál Zsolt parancsnokhelyettes.

Tóth Attila, amikor átadta a gépkocsit – megjegyezte, hogy a csoport eredményesen végzi feladatát, amit bizonyít az is, hogy területükön jó a közbiztonság. A szolgálatot teljesítõk igyekeznek megelõzni a rendbontásokat, törekednek arra, hogy a település lakói biztonságban legyenek nappal és éjjel egyaránt.

A most kapott gépkocsival a polgárõrség tagjai nagyobb területet tudnak bejárni, ezzel még jobban növelik a település lakosságának a biztonság érzetét, ami nem elhanyagolható napjainkban.

Barabás Károlyné, a település vezetõje örömmel nyugtázta, hogy jó a kapcsolat a polgárõr csoport és az önkormányzat között. Számukra helyiséget biztosított. A település elsõ embere azt várja el a szervezet tagjaitól, hogy az önként vállalt feladatukat az átadott gépkocsi használatával még eredményesebben teljesítsék.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!