2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
A magasabb szintû tudást alapozták megForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-27 09:09:13
Zsáka - A település Kölcsey Ferenc Általános Iskolája 28. alkalommal rendezte meg a komplex tudáspróbát tanulmányi verseny formájában 2. és 3. osztályos tanulók részvételével magyar, környezetismeret és matematika tantárgyakból.

A kisdiákok az általuk választott tantárgyból adtak számot a KLIK Berettyóújfalui Tankerület vezetése és a tanárok alkotta zsûri elõtt. A versenyen a megye 22 iskolájából összesen 142 tanuló vett részt.

Az értékelés az egyéni teljesítmények értékelésén túl az iskolák összteljesítményére is kiterjedt, amennyiben minden tárgyból indítottak versenyzõt. A tantárgyi versenyek legjobbjai értékes jutalomban részesültek. Minden versenyzõ elismerõ oklevelet kapott.

A zsûri értékelésében kiemelte, hogy a versenyen résztvevõ diákok magas szintû tudásról adtak számot. Bizonyították, hogy az iskolai tanulmányok során, felkészítõ tanáraik segítõ munkájával olyan tudásra tettek szert, amellyel kiemelkedõ eredményeket érhetnek el, és megalapozták a magasabb szintû ismeretek megszerzését.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!