2024. április 24. Szerda, György.
 
A legjobbaktól tanulhattakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-29 10:25:35
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság motoros járõrei vezetéstechnikai bemutatót tartottak Debrecenben.

A Közlekedéstudományi Egyesület és az idén 130 éves DKV Debreceni Közlekedési Zrt. ebben az évben tizedik alkalommal rendezte meg a „Regionális közlekedés aktuális kérdései” és „A múltra épülõ jövõ” elnevezésû konferenciát 2014. május 21-23. között Debrecenben, a Kölcsey Központban.

A szervezõk felkérésére a konferenciához kapcsolódó kiállításon részt vett a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság egy közlekedésbiztonsági standdal. A kiállításon a résztvevõk kipróbálhatták a „részegszemüveget”, valamint a motoros szimulátort, továbbá KRESZ tesztet tölthettek ki és a motorosok biztonságos közlekedését segítõ kiadványokkal, tájékoztatókkal ismerkedhettek meg. Az érdeklõdõk felvilágosítást kaphattak a közlekedési szabályok aktuális változásaival kapcsolatban.

A konferencia keretein belül a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság motoros járõrei a Baltazár Dezsõ téren felépített pályán látványos vezetéstechnikai bemutatót tartottak a konferencián résztvevõk és az oda kilátogatók részére.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!