2020. augusztus 15. Szombat, Mária.
 
Szeles és esõs idõvel ér véget a tavaszForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-30 14:52:31
Megélénkül, néhol megerõsödik a szél és többfelé várható esõ pénteken és szombaton, a tavasz utolsó napjain. Vasárnap már csak elszórtan lehet esõ, de nagy nyári meleg még nem várható, néhol 20 Celsius-fokig sem melegszik a levegõ – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésében.

Pénteken többfelé megerõsödik a szél. Nyugaton és a keleti tájakon hosszabb-rövidebb idõre kisüt a nap. Az ország középsõ területein több helyen, másutt néhol esõ, záporesõ is kialakulhat. A legalacsonyabb hõmérséklet 9-14, a legmagasabb hõmérséklet 16-22 fok között alakul.

Szombaton a Dunántúlon hosszabb-rövidebb idõre kisüthet a nap, a Dunától keletre azonban alapvetõen felhõs lesz az ég. Több helyen várható csapadék is. Megélénkül, helyenként meg is erõsödik a szél. A leghidegebb órákban 7-13 fok valószínû. Nappal 15-21 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap, június elsején a nap nagyobb részében felhõs idõ várható, a legtöbb napsütés északkeleten, keleten várható. Napközben már csak elszórtan lehet kisebb esõ, zápor. A szél megélénkül, helyenként meg is erõsödik. A minimumhõmérséklet 8-13 fok között valószínû. A maximumok várhatóan 19-23 fok között alakulnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!