2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti horoszkóp 2009. szeptember 07. – 14.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-09-07 14:57:29
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!
2009. szeptember 07. – 14.
Kedves Bak!
Sikeres hét elé nézel, ha anyagi téren nem voltál és nem leszel meggondolatlan. Most a hangulatod, a közérzeted és az energiaszinted is azon múlik, hogy hogyan bánsz a pénzzel. Ne ess túlzásba, vagyis ne szórd a pénzt, de ne is ülj rajta! Hiszen a pénz az energia egyik megnyilvánulási formája: jön és megy. Olyan, mint a levegõ: beszívod, és utána ki kell fújnod, máskülönben megfulladsz. Szerencsére a hétvégén olyan kedvezõ folyamatok indulnak el, amelyek téged segítenek. Fõleg, ha mersz új dolgokba belevágni, ha ki mered próbálni magad más területeken is. A hétvégéd kellemes lesz, ha a pároddal töltöd, vagy ha nincs, akkor olyanokkal, akiket szeretsz…
Kedves Vízöntõ!
Ez a heted lehet nagyon jó vagy nagyon rossz is. Te, ill. a hozzáállásod dönti el, hogy milyen lesz. Ha nyalogatod a sebeidet, ha a múlton rágódsz, vagy ha mélységesen sajnálod magad, akkor garantáltan rossz lesz a heted, de akkor is, ha a másikat, ill. másokat okolsz a gondjaidért, viszont ha elfogadod a helyzetet, önmagadat és a másikat, akkor pozitív irányba fordíthatod át az egészet. Mi több, ha mosolyogni, nevetni tudsz, akkor a humor bármilyen nehézségen képes átemelni. Ne hidd el! Próbáld ki! Hétvégén legyél minél többet szabad levegõn. Nemcsak azért, mert neked lételemed a szabadság és a tér, hanem azért is, mert így gyorsan kiszellõztetheted a fejedet és a tüdõdet is.
Kedves Halak!
Kellemesen indul a hét a számodra, mégsem lesz könnyû és felhõtlen. Folyton vigyáznod kell valamire. A hét elsõ felében óvatosan kell fogalmaznod, ha nem akarsz vitát. Fõleg a titkokra, ill. a kétes hírekre kell ügyelned. Ne szóld el magad! Válogasd meg, hogy kinek beszélhetsz! Ha nem tudod eldönteni, akkor inkább hallgass! A hét második felében a párodra és a szüleidre vigyázz úgy, mint a hímes tojásra! Azért reagálnak érzékenyen, mert nagy jelentõsége van a számukra annak, amit te mondasz. Ezt ne felejtsd el, mielõtt dühös lennél rájuk! Jobb, ha kitalálsz valami meglepetést. Készíts egy gyümölcskosarat, amelyet kifaragott dinnyébe teszel, vagy vidd el õket egy nosztalgia-kávéházba…
Kedves Kos!
Nagyon jó hangulatban indul a heted. Meglepõ módon mindenki érteni, sõt értékelni fog. A munkádban is sikerek várnak rád. Lehet, hogy ez nem lesz olyan zajos és látványos, mint szeretnéd, de az elismerés jelentõsége nem azon múlik, hogy mekkora a közönség. A hét közepén készülj fel anyagi természetû nehézségre. Szerencsére nem olyan súlyos a helyzet, mint elsõ látásra tûnik, ezért is fontos, hogy ne kapkodj, ne reagálj azonnal! Várj kicsit, hogy alakuljanak a dolgok! A hétvégén megint óvatosnak kell lenned a közlekedésben. Most az lehet veszélyforrás, ha egyszerre több dologra akarsz egyszerre figyelni. Az otthonodban is lehetnek feszültségek. Legyél mindenkivel türelmes!
Kedves Bika!
Egészen kellemesen kezdõdik ez a hét. Jól teszed, ha kihasználod, mert a folytatás nem lesz ilyen kellemes! Idõzíts a hét legelejére fontosabb és nehezebb feladatokat, és igyekezz okosan „adminisztrálni” magad! Valahogy nyomot kellene hagynod, vagyis jelezni, hogy egy adott munkát te végeztél el, mert ebbõl vagy ilyesmibõl a hét közepén komoly vita alakulhat ki. Próbálj meg higgadt maradni! Akkor van esélyed jól kijönni az összetûzésbõl, ha nem önti el az agyad a düh. Ráadásul a baj nem jár egyedül: otthon is puskaporos lehet a hangulat, emiatt is lenne tanácsos a hétvégén elutaznod, vagy legalább kirándulj egyet! A szabadban gyorsan kiszellõztetheted a fejed…
Kedves Ikrek!
Már a hét legelején hallgatnod kellene a rossz érzéseidre. Valaki régi témákat rángat elõ, és rágódik a múlton. Ez az elõjele annak, ami a hét közepén vár rád: egy méltatlan és fájó vita. Nehéz megmondani elõre, hogy pontosan mibõl fog kirobbanni, de az biztos: szükséged lesz a diplomáciai érzékedre ahhoz, hogy elkerüld, vagy ha ez nem sikerül, akkor ahhoz, hogy a lehetõ legenyhébben megúszd. Szerencsére te nem problémázol semmin sokáig. Jól teszed, ha gyorsan túllépsz ezen, mert semmi értelme elrontanod az egész hetedet. A hétvégén elemedben leszel. Csak a kiadásaidra ügyelj! Ne ess egyik végletbe se: vagyis ne szórd két kézzel a pénzt, de ne vonj meg magadtól mindent!
Kedves Rák!
Munkával, pörgõsen indul a heted. Ne morogj, ne panaszkodj, csak tedd a dolgod! Örülj, hogy van munkád, és tudd, hogy amit nem értékelsz, az elveszíted! Ez a párkapcsolatodra és egyéb fontos emberi kapcsolataidra is érvényes. Gondolkozz el ezen, és értékeld át az életedet! Ha így teszel, hatalmassá dagad benned a hála érzése. Ez megvédhet a hét közepén attól, hogy régi veszteségek miatt keseregj. Közben készülj fel, hogy egy barátod kölcsönkér tõled! Fontold meg, hogy tudsz-e segíteni, nehogy te kerülj nehéz helyzetbe amiatt, hogy kölcsönadsz. Inkább mondj nemet, vagy adj kevesebbet! A hétvégén vigyázz magadra, fizikailag és lelkileg is. Ne engedd, hogy bárki vagy bármi megsérthessen!
Kedves Oroszlán!
Sajnos az egész hetedre rányomja a bélyegét egy szerelmi ügy vagy annak a hiánya. Az nem baj, ha érzed a súlyát, a jelentõségét a témának, de az már felesleges önmarcangolás, ha azon töprengesz, hogy miért vagy ilyen „szerencsétlen”. A hét elsõ felében szánj idõt arra, hogy átgondolod, mi is van benned pontosan! Szeretet, gyûlölet, féltés, féltékenység, megbántottság, megalázottság? Jó lenne, ha valakivel tudnál errõl beszélgetni. Az lenne az igazi, ha az érintett személlyel tehetnéd, de ha ez nem megy, akkor egy bizalmas jó barát is megteszi. A hétvégén a legjobb lenne otthon pihenned. Ne pörögj folyton! Kicsit lazíts, lustálkodj, és látogasd meg édesanyádat!
Kedves Szûz!
Ezen a héten nem várhatóak nagy, látványos változások. Inkább benned változik, alakul, formálódik valami új. Szokásodhoz híven analizálhatod ezt, hiszen segítheti a belsõ folyamataidat, ha érted, mi zajlik. De ne ess abba a hibába, hogy rágódsz ezen, vagy kritizálod magad emiatt! Hidd el, van mire büszkének lenned! Az, hogy eljutottál idáig, már önmagában is nagy dolog, de az még nagyobb, hogy nem dõlsz hátra elégedetten, hanem hajtasz tovább. Kevesen tudnák utánad csinálni. Ha muszáj dolgoznod a hétvégén, akkor legalább az egyik napot töltsd pihenéssel! Te sem tudsz teljesíteni, koncentrálni és létezni pihenés nélkül. Hiszen a hetedik napon Isten is megpihent, és gyönyörködött a mûvében…
Kedves Mérleg!
Nem lesz valami felhõtlen ez a heted. Ha elhagyod magad, és engeded, hogy a pesszimizmus eluralkodjon rajtad, akkor különösen borús napok állnak elõtted. Tudnod kell, hogy az önsajnálat a lehetõ legnagyobb öngól, mert örvényszerûen mûködik. Ez annyit jelent, hogy egyre lejjebb húz, ha belekerülsz. A hét elsõ felében a veszteségeid és a sérelmeid miatti gyász érzése fog felerõsödni. Ha nem ragadsz bele, akkor a hét második felében fellélegezhetsz, sõt kiderülhet, hogy az, amirõl önként lemondtál, nem is veszteség. A hétvégén foglalkozhatsz a jövõvel, tervezgethetsz, de ne feledkezz meg a körülötted lévõkrõl! Legyél a családoddal, a szeretteiddel testben és lélekben is!
Kedves Skorpió!
„Akinek van, annak az a baja, akinek nincs, annak meg az.” Mit gondolsz, mire vonatkozik ez? Természetesen a párkapcsolatra. Ne ess abba hibába, hogy ilyesmin rágódsz ezen a héten! Ha nem tudsz józanul viszonyulni ehhez a témához, akkor a saját helyzetedet nehezíted meg. Amennyiben gondokat érzékelsz itt, akkor fordítsd a figyelmedet a munkádra! Ott most több siker vár rád. Közben a családoddal is kell foglalkoznod. Szóval nem fogsz unatkozni ezen a héten. Örülj neki, hogy van mit tenned, de a hétvégén pihend ki magad, máskülönben nem fogod bírni a következõ heti strapát! Válassz „vizes” programot! Menj fürdõbe, uszodába, vagy otthon készíts egy illatos fürdõt magadnak!
Kedves Nyilas!
Fantasztikusan indul a heted. Tele leszel energiával, tûzzel, lelkesedéssel. Használd ki okosan és hatékonyan! Érdemes a hét elejére idõzítened a fontosabb ügyeidet. Aztán a hét második felében legyél óvatos! Elõször a közlekedésben kell vigyáznod, majd a kommunikációban: hogy kinek mit és hogyan mondasz. Úgy beszélj, mintha hímes tojásokon járnál! Ne csak diplomatikus legyél, hanem gyengéd és türelmes is! A hétvégén semmiképp se dolgozz! Töltsd az idõdet a pároddal! Legyetek minél többet kettesben! Kézen fogva sétáljatok, vagy fõzzetek együtt! Az még jobb, ha megmasszírozzátok egymást, vagy együtt zuhanyoztok. Ha még nincs párod, akkor nyisd ki a szemed jól, mert ott jár a közeledben!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!