2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Bodnár a portugálok elleni keretbenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-07 15:30:47
A játékos jelezte, a tíz nappal ezelõtt történtek ugyan nagyon mély nyomokat hagytak benne, de már bevetésre kész, vállalja a játékot.

A svéd meccs debreceni mérlege: Rudolf és Szélesi sérüléssel bajlódik, Bodnár visszatért a keretbe.
Bodnár László

Balszerencsés, de a játék képe alapján váratlannak egyáltalán nem nevezhetõ vereséget szenvedett szombaton a magyar labdarúgó-válogatott Svédország együttesétõl. Zlatan Ibrahimovic 94. percben esett „melles” gólja ugyan valóban peches mozdulat volt, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a nemzeti csapatunk csupán az egyenlítõ gól utáni bõ tíz percben játszott úgy, ahogyan elvárható lett volna. Azt pedig máig sem érthetõ, miként akart nyerni a hazai pályán csatár nélkül kiálló Koeman-csapat...

Bodnár újra a csapatban

Sajnos debreceni szempontból sem alakult jól a válogatott hét végéje, ugyanis az elõzetesen a kezdõbe várt támadó, Rudolf Gergely egy nappal a meccs elõtt megsérült és kihagyta a selejtezõt. Mint kiderült, Rudinak egy korábbi nyavalyája újult ki, a combfeszítõ izma meghúzódott és pihenõre kényszerült, azonban vélhetõen a Portugália elleni, szerdai meccsre rendbe jön. Ahogyan Szélesi Zoltán játékára is jó esély van, neki jelenleg a térdében okoz fájdalmat egy ízületi sérülés.

Az utolsó pillanatokban behívott Mészáros Norbert is a kerettel maradt, negyedik debreceniként pedig csatlakozott a gárdához a tíz nappal korábban balesetet szendvedett védõ, Bodnár László. A játékos az eset után lemondta a két vébé-selejtezõt, de hétfõn mégis csatlakozott a társaihoz és könnyen elképzelhetõ, hogy szerepet kap Decóék ellen. A Boci becenévre hallgató futballistát megkereste a Hajdú-bihari Napló, ám a játékos – rossz lekiállapotára hivatkozva – nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Jegy- és bérletárusítás

Kedd délelõtt 9 órától, a DVSC VIP-helyiségében megkezdõdik a jegyárusítás a szeptember 16-án rendezendõ liverpooli mérkõzésre. A belépõk egységesen 38 angol fontba kerülnek, és csak ebben a pénznemben lehet fizetni.

Szerdától a szeptember 29-én, a Puskás-stadionban rendezendõ Lyon elleni találkozóra szóló jegyek, illetve a három BL-mérkõzés (Lyon, Fiorentina, Liverpool) bérletei is kaphatók lesznek.

A bérletesek elõvásárlási jogot élveznek, így az elsõ két napon csak õk vehetik meg a belépõket a klubházban. Ezt követõen azonban mindenki számára megnyitnak a pénztárak: Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják az érdeklõdõket.

Azoknak a Loki-szurkolóknak, akik még nem váltottak labdarúgó bérletet, most újra lesz lehetõségük rá, szeptember 8-10-ig, (keddtõl csütörtökig) 9 és 17 óra között a megszokott helyen, a stadion VIP-helyiségében. Az állandó belépõk árai nem változnak, mivel azonban három hazai mérkõzés már lezajlott, a most vásárlók három darab, DVSC-címerrel ellátott pólót kapnak ajándékba. A bérletek a bajnoki találkozókon kívül minden olyan Magyar Kupa és Ligakupa-mérkõzésre érvényesek, amelyet az Oláh Gábor utcai stadionban rendeznek meg.

Repülõvel Liverpoolba

Repülõ indul szeptember 16-án, szerdán, Debrecenbõl, a Liverpool FC–DVSC-TEVA Bajnokok Ligája mérkõzésre. A részvételi díj 137.000 Ft/fõ, amely tartalmazza a meccsbelépõ árát, az oda-, és visszaút költségét (menetjegy, ellátás, illeték) illetve a transzfert a repülõtér és a belváros között.
Bõvebb felvilágosítást, és részletes információt a 06-70/98-44-624-es telefonszámon kaphatnak az érdeklõdõk!


Világbajnoki selejtezõ, európai 1. csoport, állás:

1. Dánia 7 mérkõzés / 17 pont
2. Magyarország 7 / 13
3. Svédország 7 / 12
4. Portugália 7 / 10
5. Albánia 8 / 6
6. Málta 8 / 1

Következõ mérkõzés:
Magyarország - Portugália
Málta - Svédország
Albánia - Dánia

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!