2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Páncélossal ment vodkáért a részeg õrmester - egy civilt halálra gázoltForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-08 18:17:16
Részeg állapotban páncélozott harci jármûvel indult vodkát venni...

Két civilt elgázolt, egy elárusító bódét pedig megrongált egy orosz tiszthelyettes, aki részeg állapotban páncélozott személyszállító harci jármûvel indult vodkát venni - adta hírül a Komszomolszkaja Pravda.

 

A Permi Katonai Fõiskola kiképzõi és kadétjai a harckocsizó kiképzõ bázison ünnepeltek a hétvégén, amikor elfogyott a vodkájuk. Az egyik õrmester ezért öt hallgatóval maga mellé véve elkötött egy BMP-2-es PSZH-t, s a legközelebbi településre hajtott utánpótlásért.

A súlyosan ittas õrmesternek sikerült elvezetnie a tankot Alesih falucskáig, ahol mérgében nekihajtott az éjjel zárva tartó elárusító bódénak. Az esetnek szemtanúja volt két helybeli fiatalember, akik dermedten álltak meg a szokatlan látványra. Amikor a tank megfordult, mindkét fiatalt elgázolta, az egyiküket halálra tiporva. Az életben maradt áldozathoz a közelben lakók hívtak segítséget, õt jelenleg kórházban ápolják.

Az õrmester másnap semmire sem emlékezett. Késõbb azonban elismerte, hogy "kocsikázott" egyet a páncélos jármûvel, de nem vette észre, hogy elgázolta a civileket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!